27 April 2017

Handbag SALE Sempena Hari Pekerja by Yaya


assalamualaikum

antara dua HANDBAG yang sangat laris terjual di instagram dan facebook yaya.

yaya bagi sale sempena hari pekerja.


2 BAG FOR RM90 ONLY

1 FOR RM60 (normal price)
if buy two with normal price dah RM120

so SALE sempena HARI PEKERJA

dua bag ni yaya discount dekat korang 2BAG RM90 ONLY !!!!!

siapa cepat dia dapat tau .




MANGO SAFFIANO EFFECT TOTE BAG (GL)

Pakej A : Black & Brown (2pc)
Pakej B: Brown & Blue (2pc)
Pakej C: Black (2pc)

Material : Pu leather
Colour: Black,Brown,Blue

---------------------------------------------------------------------------------------------



MANGO BOWLING BAG

Pakej A : Black & Maroon (2pc)
Pakej B: Brown & Maroon (2pc)
Pakej C : Black (2pc)

Material PU leather
Colour Black,Brown,Maroon

------------------------------------------------------------------------------------

Nak lebih lagi kena drop by dekat instagram dan fb page yaya



boleh juga gunakan #baglawayaya2017 dan #feedbackcustomerbaglawayaya

whatsapp 010 3227074

07 March 2017

Mango handbag pilihan customer yaya


assalamualaikum

alhamdulilah syukur atas segala nikmat yang Allah beri.

rezeki sentiasa ada apabila kita berdoa,bertawakal dan berusaha. Rezeki Allah tak pernah salah alamat :)

CLICK TERUS SAMPAI KE IG YAYA, JAGA2 RAMBANG MATA NANTI . hehe
CLICK GAMBAR ATAS NI TERUS KE INSTAGRAM YAYA. JAGA2 ZON RAMBANG MATA TU. hehe



yaya nak share serba serbi antara handbag yang memang favourite customer2 yaya . haa gitu . 

Mango Mini Quilted Sling Bag

Mango Bowling Bag

Mango Saffiano Effect Tote Bag

Mango Briefcase

Mango Bucket Bag

Mango Large Briefcase

Mango Croco Effect Cross Body Bag

Mango Adjustable Shape Shopper Bag

Mango Double Compartment Bag

haaa dah dah mana boleh tunjuk lebih lebih , hehehe

nak lebih lagi boleh terus ke instgaram yaya iaitu instagram.com/bag_lawa_theyayacollection (IG UTAMA YAYA) atau instagram.com/bag_wanted_theyayacollection (CATALOGUE/FEEDBACK)

atau kalau nak search pendek2 je search je bag lawa confirm akan keluar bag_lawa_theyayacollection . hehehe

jika ke instagram atau facebook sila #feedbackcustomerbaglawayaya untuk lebih feedback customer yaya atau nak tengok overall bag terus #baglawayaya atau #baglawayaya2017


terima kasih korang ! 

 


03 January 2017

2017


assalammualaikum



alhamdulilah . 2017 welcoming :)

masyaAllah dah banyak perubahan dekat blog ni . hehe . 

dah lama sangat yaya tinggalkan penulisan blog yaya . tak dapat nak DISPLIN kan diri untuk update lama sosial yang banyak sangat . hahaha . bajet retis sangat kau yaya . hahaha

yaya aktif di fb personal dan juga instagram yaya . maklumlah yaya bekerja hadap instagram dan laman sosial yang lain . tempat yaya mencari rezeki . blog ni pun boleh buat tempat kita cari rezeki tapi tu laa tak dan nak oi nak bukak laptop ni . hadap tab je . huhu
 
alhamduilah .bisnes handbag yaya berkembang sedikit demi sedikit . inshaAllah semoga Allah permudahkan urusan yaya dan bisnes handbag yaya theyayacollection.. aminn
 
 yaya doakan juga semoga urusan korang semua dipermudahkan dunia akhirat :) aminn 
 
salam tahun baru dari yaya you all :*
 
jemput add fb yaya : kamaliya ismail
ig personal yaya ; @yayacapitalk .
 
kita create ukhwah di sana . okay :*
 
nak follow ig bisnes yaya korang boleh click dekat simbol ig di sidebar okay .. 
 
 
Selamat bersekolah , bekerja dan happy new year :*