07 March 2017

Mango handbag pilihan customer yaya


assalamualaikum

alhamdulilah syukur atas segala nikmat yang Allah beri.

rezeki sentiasa ada apabila kita berdoa,bertawakal dan berusaha. Rezeki Allah tak pernah salah alamat :)

CLICK TERUS SAMPAI KE IG YAYA, JAGA2 RAMBANG MATA NANTI . hehe
CLICK GAMBAR ATAS NI TERUS KE INSTAGRAM YAYA. JAGA2 ZON RAMBANG MATA TU. hehe



yaya nak share serba serbi antara handbag yang memang favourite customer2 yaya . haa gitu . 

Mango Mini Quilted Sling Bag

Mango Bowling Bag

Mango Saffiano Effect Tote Bag

Mango Briefcase

Mango Bucket Bag

Mango Large Briefcase

Mango Croco Effect Cross Body Bag

Mango Adjustable Shape Shopper Bag

Mango Double Compartment Bag

haaa dah dah mana boleh tunjuk lebih lebih , hehehe

nak lebih lagi boleh terus ke instgaram yaya iaitu instagram.com/bag_lawa_theyayacollection (IG UTAMA YAYA) atau instagram.com/bag_wanted_theyayacollection (CATALOGUE/FEEDBACK)

atau kalau nak search pendek2 je search je bag lawa confirm akan keluar bag_lawa_theyayacollection . hehehe

jika ke instagram atau facebook sila #feedbackcustomerbaglawayaya untuk lebih feedback customer yaya atau nak tengok overall bag terus #baglawayaya atau #baglawayaya2017


terima kasih korang ! 

 


No comments:

Post a Comment