31 December 2016

Tinggalkan Link Blog Anda


assalamualaikum


POST NI MELEKAT KAT SINI  
SILA SCROLL UTK ENTRY BARU


Baru harini sibuk nak mengigih blogwalk setelah sekian lama yaya tak tinggalkan komen , jejak dekat blog bloggers2 ni semua. Nak jadi silent reader pun jarang dah. Bukan kata jarang, tak langsung dah . HAHA. 

yaya tak taw la pemalas tahap apa ni nak update entry nak blogwalk , jd silent reader pun malas . hahahaha. maafkan cheq naaa. dah azam dah nak rajinkan update entry dengan jenguk korang. inshaAllah, yaya buat pelan2 . hehe . 

ni nak mintak hampa yang mana singgah kat blog yaya tu , mohon tinggalkan link blog korang dekat entry ni. yaya akan stick entry ni sampai bila2 yaya nak.

tinggalkan link je. tak payah buat entry bagai naa :D 







TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8154

15 September 2016

HANDBAG SALE UNTIL 30-09-2016


assalamualaikum

korang, yaya sedang jalankan sale handbag handbag yang terpilih . inshaAllah harga mampu milik

FREE POSTAGE SM dan SS kena tambah RM5

like page fb yaya : theyayacollection







semua dalam gambar tu antara handbag yang sale 

MANGO BOLWING BAG RM55 sahaja
MANGO QUILTED BAG RM45 sahaja
MANGO BRIEFCASE BAG RM60 sahaja
MANGO DUFFEL BAG RM70 sahaja

berminat boleh whatsapp yaya seperti di dalam gambar di atas . hokaaaayyy .

muaaaachhh ciked :* 

thanks korang baca sampai habis . HAHA