31 December 2016

Tinggalkan Link Blog Anda


assalamualaikum


POST NI MELEKAT KAT SINI  
SILA SCROLL UTK ENTRY BARU


Baru harini sibuk nak mengigih blogwalk setelah sekian lama yaya tak tinggalkan komen , jejak dekat blog bloggers2 ni semua. Nak jadi silent reader pun jarang dah. Bukan kata jarang, tak langsung dah . HAHA. 

yaya tak taw la pemalas tahap apa ni nak update entry nak blogwalk , jd silent reader pun malas . hahahaha. maafkan cheq naaa. dah azam dah nak rajinkan update entry dengan jenguk korang. inshaAllah, yaya buat pelan2 . hehe . 

ni nak mintak hampa yang mana singgah kat blog yaya tu , mohon tinggalkan link blog korang dekat entry ni. yaya akan stick entry ni sampai bila2 yaya nak.

tinggalkan link je. tak payah buat entry bagai naa :D 







TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8154

01 August 2016

Sekali sekala jenguk


assalamualaikum



sempat lagi kan yaya nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin :) 

hahaa hujung hujung syawal baru nak wish mat ri yeee :'D

nak cerita apa ye ? rasanya macam tak ada cerita sangat

nak nampak entry nii panjang sikit , engko buat la ber space space banyak sikit . hahah

banyak kali dah "menderhaka" dekat blog ni , sembang je nak update sekian sekian tapi apa pun tak dak . ish ish .

dah cuba nak setia pada blog macam dulu . hahaha tapi i is kenot nak setia pada blog macam dulu.

at least ada la jenguk sekali sekala :D

serius ni tak ada idea nak celoteh.

okay dah .

bye :'D