Handbag Ramadhan Sale 2017

by - Wednesday, May 31, 2017

assalamualaikum

maaf ler komer oii pepagi dah spam gambar meniaga . hehehe . ah ter nyeerr pepagi gini internet laju komerrrr . hahaha

okay okay . ni serba sedikit antara bag bag yang yaya bagi free postage dan price cut . 

yang special nya sale kali ni yaya datangkan 3 set mix combo (mango bag + fashion bag set 2@3in1) RM100 jeeeee FREE POSTAGE . haa gituu



ni set mix combo yang yaya cakap tadi 
 
untuk set ni kalau korang nak beli salah satu bag ni tak ada sale tau, price back to normal if beli salah satu dalam set tu :)




 


yang ni pula bag yang sebiji2 tak ada mix3 yang ada sale 
 
kalau tak berkenan juga meh meh tengok dekat instagram yaya instagram.com/bag_lawa_theyayacollection atau facebook facebook.com/theyayacollection 
pelbagai koleksi handbag2 inspired dan fashion bag
 
terima kasih korang. selamat berpuasa :)
 
 




You May Also Like

0 Comment