Fattah Amin x Khai Bahar

by - Monday, May 15, 2017

assalamualaikum

actually yaya suka nana dengan khai bahar . fattah amin ni boleh la . tapi kira okay la dia . dulu first dia  berlakon playboy itu suami aku . memang kau kayu fattah !

macam macam kot dia terima cacian dari netizen masa tu . huhu .  guess what ! dia tak mengalah dan tak down dengan cacian dan mulut orang . just see what he achieve now, lakonan makin mantap, siap ada buku sendiri, siap dengan nyanyi lagi, siap dengan badan makin sado lagi. haaa nampak tak ketara kan perubahan dia .

so far big clap for him sebab dia move on dan now dia dah buktikan dekat rakyat malaysia dia berjaya . (walaupun dia ni tak habis2 gosip. sensasi gitu ) hehehe



khai bahar one of artis viral dari smule . memang layak dapat anugerah sebab bakat dia memang superb . tak jemu dengar suara dia . ter crush dekat khai bahar , suka tengok dia senyum . haish . hahaha  . kak nana and abam radin pun menang . tahniah ye semua yang menang tu 



harap korang stay maintain dengan bakat yang ada , wokay ! 

next year , harap usop pulak tercalon . ekekekeke . usop mentor ni pun boleh tahan viral dia ni . hehehe

k stay tuned , inshaAllah yaya rajin yaya menaip lagi . hehe

 

 

You May Also Like

0 Comment