November BULAN KITA

by - Thursday, November 02, 2017


assalamualaikum



cehhhh BULAN KITA, jangan ingat KITA tu refer to yaya dan someone . hahahaha 

kita ni yaya refer pada diri yaya la kiranya . yayyyy . i am waiting for the day 29/11

di mana tarikh tu lahirnyaaaaaa BABY COMEL yang maksud namanya KESEMPURNAAN KESYUKURAN ( kamaliyatul sukriyah )

dah besor panggil yaya -_- hahahaha 

tengah memikio ni, walhal tarikh birthday lambat lagi, memikio nak buat kek sendiri ke beli kek , nak suprise kan diri sendiri >.<  

orang tak nak suprise kan kita kan, apa da hal, buat suprise dekat sendiri asalkan you happy :* LIFE IS BETTER WITH SUPRISE FROM YOURSELF :)

hmmm hmmmm tu la ahad ni yaya nak pergi kelas kek , nak bagi mahir buat kek, nanti kita just see what happen laa kat yaya.

inshaAllah, yaya cuba snap gambar masa kelas kek nanti and upload sini , inshaAllah tak janji sebab yaya suka curang pada blog yaya . hehehe

okay babai, seronok merepek dekat blog . hahaha sebab dah lama tak macam dulu .


- yaya yang merindui zaman aktif blog
KHAMIS, 2/11/2017, 4.37 petang

You May Also Like

3 Comment