Long time no see !

by - Monday, July 15, 2019

assalamualaikum

Allahuakhbar, lama nya yaya tak menulis kat blog ni . Secara tak sengaja searching on google tadi  "yaya ismail" , keluar link blog yaya . hahaha . terus click dan yaya baca segala posting yaya yang dulu dulu tu. Rindu nya time zaman rajin menulis kat blog . 




Yaya pun tak pasti masih ada lagi ke tak rakan rakan blogwalking yaya masa time yaya aktif tahun 2013-2016 macam tu . sebab yaya dah start tak aktif start on 2017 macam tu. dapat la sekali cash out nuffnang hasil menulis ni. But, alhamdulilah till now actually yaya still contact dengan blogger kak zizi dan ee. Yaya lupa dah link diorang, sebab selalu contact dekat whatsapp, twitter dengan ig je . ehehehehehe.

So, what's more bebeh ! Yaya masih dalam dunia perniagaan, alhamdulilah. doakan yaya ye terus maju dengan business handbag ni . aamiin. 

Rasa cukup laa kot kan lepas rindu kejap . hehehe . miss you so much blog. hehe . inshAllah , ada rezeki yaya mai update lagi.

Semoga yang baca posting ni, yaya doakan murah rezeki, sihat hendaknya dan dipermudahkan segala urusan . aamiin :)

Bye korang !

Follow ig handbag yaya ni ye :  THEYAYA COLLECTION HANDBAG


Sesiapa ada ig, drop your ig username dekat komen. nanti yaya followback . till we meet again !

You May Also Like

0 Comment