2018 YAYA

by - Saturday, January 06, 2018


assalamualaikum

alhamdulilah, melangkah nya kita ke tahun 2018 . harini dah 6 januari 2018 bersamaan  18 rabiulakhir 1439, tak lama lagi kejap je nak bulan puasa tau . hihi

azam yaya ?






alhamdulilah azam tahun lepas tercapai ! satu je tak tercapai, hampir hampir, tapi tak sampai target yang yaya nak . so, tak apa kita bawa ke tahun ni ! mudah mudahan tercapai . aamiin .


azam tahun 2018 yaya tahun ni lebih kepada azam dalam perniagaan online ni,

antaranya yaya target sale yaya tiap2 bulan kurang2 kena dalam range RM500- RM1000 atau lebih.

dan juga yaya berazam konsisten saving dalam Tabung Haji, Tabung Future, Sedekah, Mak bapak and also self . alhamdulilah tahun lepas konsisten. cuma saving ke tabung haji baru buat last month.

doa2 kan ye semoga yaya konsisten dalam azam yaya dan konsisten juga dalam IBADAH kepada Allah  :)

azam selebihnya  yaya dah tempek dekat depan mata dekat meja yaya . hehe.

yaya doakan juga semoga Azam dan visi korang tahun ni tercapai dengan jaya dan izin dari-Nya.

kita merancang, selebihnya Allah tentukan.. so keep pray ! aamiin

cuba share sikit apa azam korang dekat komen entry yaya ni :D






You May Also Like

1 Comment