DROPSHIP HANDBAG DIPERLUKAN !

by - Monday, January 08, 2018


assalamualaikum

hai korang, sihat tak ?

okay, yaya memerlukan beberapa orang dropship yang serius nak jana side income dengan menjual handbag. jangan ingat orang jual bag tak boleh jana side income ratus ratus tau . ribu pun boleh :D usaha dengan tak je kan .


Dah sampai masa tambah side income 💪😁

Siapa cakap DROPSHIP tak boleh jana pendapatan sebulan sampai RM200 ?

Paling kurang boleh dapat RM500 atau silap2 RM1000 sebulan pun boleh. Yaya bukan cakap kosong, yaya sendiri dah lalui 😁

Dah sampai masa yaya nak bantu korang tambah side income 💪

Suri rumah, student, penganggur dan yang memang suka dan minat bisnes WAJIB WAJIB join 💪

Bab marketing, yaya akan bantu sikit2 terutamanya dari segi marketing di instagram. sebab yaya pun masih belajar lagi bab marketing ni. 

so, tak payah cakap banyak. whatsapp sahaja tau. whatsapp yaya pada nombor yang tertera dan yaya akan bagi terma dan syarat menjadi dropshipper yaya. okay. 



pssst.. bila berniaga kena banyak sabar dan sentiasa bersyukur dengan setiap nilai yang kita dapat, baik nilai tu sikit atau banyak.... percayalah. bila kita bersyukur, Allah bagi lebih. Itu tips untuk berjaya :)

You May Also Like

2 Comment