Shopee : Theyayacollection

by - Tuesday, March 06, 2018


assalamualaikum




korang, nak dapat rega murah or shipping kos rendah or free shiping meh follow shopee yaya kat sini . click : https://shopee.com.my/theyayacollection  okay :) 

Berjinak ke shopee pula . hehehe

Dalam shopee yaya ni yaya cuba try koleksi bag bunga dan purse bunga dulu.


Dalam Shopee ni dah ada categories , korang boleh tengok situ okay :) Baru je lagi ni , produk pun upload sikit sikit dulu 

Siapa ada shopee dekat sini , tinggalkan link dekat komen , nanti yaya follow korang okay :)

Do support malay seller . Thank you korang :)





Selasa , 4.46 petang 

- mata mengantuk tapi gigih celikkan mata demi cari rezeki 

- yaya yang hepi :D

You May Also Like

1 Comment