25 May 2015

Instant Bawal Smarties @ Bawal Button


assalamualaikum

bismilahirahmannirahim

sesiapa yang berminat atau dah berkenan  nak beli Instant bawal smarties / bawal button ni boleh pm yaya dekat fb . kalau nak no whatsapp yaya boleh pm kat fb atau pergi ke instagram yaya terus sini : https://instagram.com/kamaliyaismail/




Instant bawal smarties /bawal button

RM20 sehelai tak termasuk pos

Material Chiffon Glitter . dia kain glitter ye .

berminat berkenan cepat2 pm yaya dekat fb/insta atu drop comment sini 

Stock baru masuk so colour still available semua

FIRST COME FIRST SERVE 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7050

23 May 2015

YM Raja Nazira Safiya, daughter of Sultan perak .


assalamualaikum

why she is so cute ?! rasa nak cubit2 je pipi nya . so comel :)

dapat gambar YM Raja Nazira Safiya ni daripada fb .. korang tatap laa muka dia yang comel ni !!

mukaa garang but still cuteeee ! 

again ! memek muka nyaa tu always cute :D

buat laa muka macam mana pun , YM Raja Nazira Safiya always cute and beautiful :)




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7050?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

21 May 2015

Shawl Material Chiffon RM 18


assalamualaikum

bismilahirahmanirahhim


shawl material chiffon RM 18 sehelai tidak termasuk pos 

berminat boleh pm yaya di fb yaya : kamaliya ismail



Shawl material chiffon

RM 18 sehelai tidak termasuk pos

berminat pm fb atau whatsapp 

atau drop comment kat entry ni


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7020?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=


19 May 2015

Kenapa wanita menangis ?


assalamualaikum

Wanita itu mulia di sisi Allah 

Take time dan menangislah apa yang dipendam dalam hati . Ingat Allah .
mengadu pada Allah di saat Allah tak beri sesiapa di sisi kita untuk kita mengadu ...






TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976
 

First try : kek marble yg xseberapa marble


assalamualaikum


alhamdulilah . tengah hari tadi berjaya buat kek marble susu yang tak seberapa nak marble ni .

janji rasa kek sedappp :D hahaha

dibantu oleh mak , terima kasih mak :D

terdetik nak buat ni , puncanya tengok gambar dengan resepi kek marble dekat fb , Ya Allah punyaa la terliur tengok kek marble . haha .
last2 cakap dekat mak , mak jom buat kek ni . bahan2 semua ada kat rumah . tak payah nak pergi beli.
apa lagi , mission buat kek dilaksanakan tengah hari tadi . hehe

so jadi laa kek marble susu buatan yaya dan mak . mission complished ! alhamdulilah :)

nah hah yaya bagi resepi yang yaya cuba , resepi daripada fb .


silalah cuba . inshaAllah berkat sabar memasak . confirm jadi :)

selamat mencuba :)


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976


18 May 2015

Selamat malam


assalamualaikum

ada yang tak tidur lagi ? 

saja nak wish night before tidur . hihi

esok semuaa jangan lupa bangun pagi solat subuh , take your breakfast before doing your work , hokaaayyy ! 


MARI TIDUUUUURRR . AYUH TIDUR ! 

DOA TIDUR JANGAN LUPA YE :*





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976


17 May 2015

Instant 2muka (muslimah)


assalamualaikum

bismilahirahmanirahim

sesiapa yang berminat dengan Instant 2muka muslimah ni boleh pm yaya atau pm dekat fb yaya : kamaliya ismail , atau boleh drop comment kat sini okay ,



Instant 2muka muslimah

RM 24 sehelai tidak termasuk pos

Postage RM6 SM / RM9 SS

mudah dipakai , selesa , dan labuh tudung hingga ke pusat .
  
**kalau beli dengan kain pasang sekali  tudung jadi RM 21 dan free pos.



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976


16 May 2015

Selamat Hari Guru !


assalamualaikum


selamat hari guru buat semua guru di Malaysia ! Moga Allah membalas segala jasa jasa guru kami semua !

Terima kasih buat cikgu cikgu yaya yang pernah mengajar yaya di SK Methodist Ayer Tawar dan SMK Ambrose , Perak .Sayangggg cikguuuuuu :*

Dan juga Selamat Hari Guru untuk kakak yaya (khalilah) dan kakak ipar yaya (Eda)  ! Semoga terus tabah dalam mendidik anak anak bangsa ! Stay strong to all teachers !

Selamat Hari Guru buat mak dan bapak walaupun mereka bukan guru , tetapi merekalah guru yang didik dan asuh kita sejak lahir lagi . Love you mak bapak :*



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976



15 May 2015

Menjual Tudung Instant Hoodie Lycra


assalamualaikum

bismilahirahmannirahim .

sesiapa yang berminat nak beli instant hoodie lycra boleh pm atau whatsapp yaya 

atau korang boleh pergi dekat facebook yaya : kamaliya ismail / instagram : kamaliyaismail 


RM 24 sehelai tidak termasuk pos 

postage RM 6 SM / RM 9 SS

- tudung boleh adjust nak labuh atau tak
-tudung menutupi dada 




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

Dah lama tak blogwalk


assalamualaikum



haaa dah lamaa laa tak blogwalk blog hakak hakak abang abang semua . dah lama tak mengadap laptop ni lama lama . haha 

apa perkembangan hampa semuaa ? maklumlaa tak sempat nak baca cerita cerita best dari blog kak JM dengan kak CT yang selalu pi jalan jalan  tu . blog kak nadya pun dah lama tak jalan jalan . blog bang parih pon sama . blog kak ayu kak scha , lagi sapa eaa . hah macam macam blog lagi lah tak pi stalk lagi ni . 

tunggu laa nanti yaya stalk semua semua tu senyap senyap . hehe

so, sekarang yaya dok berusaha mencari customer yang berminat nak beli kain pasang sulam plus tudung2 . macam2 hadooo . boleh beli set lagi kain dengan tudung . hah gituu . nak taw , korang kenalaa pergi usha usha dekat insta yaya dengan fb yaya . tapi kat fb tak ada laa letak gambar , just jual jual dekat group bisnes . kalau nak tengok jenis jenis kain pasang boleh laa pm yaya dekat fb tu okay .

dekat blog pun yaya ada promote jugak , pun boleh usha kat sini hokay ! 




TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

14 May 2015

Morning Quotes - Adik beradik


assalamualaikum



kalau tak gaduh tu tak sah . hehe . well , parents and siblings come first :)

morning korang ! sesiapa nak tengok kain pasang lawa lawa . tudung lawa2 . harga pun kasih sayang , boleh follow insta yaya : kamaliyaismail


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6986

11 May 2015

Morning Quotes - jangan putus asa taubat


assalamualaikum


yup betul tu , memang sentap habis bila baca setiap post tarbiah sentap by ustaz adnin ni .

jangan putus asa untuk taubat , manusia sememangnya akan melakukan dosa tu kembali walaupun dah bertaubat . jadi jalan terbaik jangan putus asa taubat walaupun asyik ulang dosa yang sama .

dan mohon agar kita jangan repeat balik benda yang sama . Iman manusia ni ada turun naiknya .

#Tarbiahsentap untuk diri sendiri .

selamat bekerja semuaa :)


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

10 May 2015

Menjual Kain Pasang Sulam


assalamualaikum

so bagi sesiapa yang tak ada instagram , yaya boleh tunjukkan dekat sini kain pasang sulam material cotton oil . 


Kain pasang sulam murah murah ada di sini !!
sepasang rm75
Material : Cotton Oil
Bidang 60 " 3.5m (2m Baju, 1.5 Kain)
Kain Sedap pakai, serap peluh, mudah gosok dan tak perlu lining
Free Pos 1 Malaysia !! sabah sarawak pun sama sahaja !
nak tengok banyak lagi jenis kain pasang boleh pm saya atau tengok instagram saya : kamaliyaismail
sementara stok masih ada !
Berminat pm fb atau whatsapp
call not allowed




actually banyak lagi corak kain nya . kalau nak tengok lagi kena pm fb atau whatsapp yaya ,
ada sebahagian kain yang dah sold out . 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7008?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=


07 May 2015

Segmen Cash by Inani Hazwani


assalamualaikum

http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-by-inani-hazwani.html

Hadiah : RM 20 X 10 Pemenang
Mula : 04 MEI 2015 / TAMAT : 30 MEI 2015
 
 
TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6986
 

05 May 2015

Morning Quotes - For Mother


assalamualaikum

yay baru hari ni nak update . start 28/4 hari tu tak dapat nak update sebab adik beradik balik . so rumah pun full , laptop pun memang malas nak on sebab nak melayan kerenah anak ank buah kesayangan masa tu , hihi


quotes for mother

btw , masa 28/4 tu , hari lahir mak yaya ! Selamat hari lahir buat mak kesayangan yg ke 63 :') 
Moga Allah lindungi mak , diberi kesihatan yang baik berpanjangan dan dimurahkan rezeki dan bahagia di samping kami semuaaa ! Love you Mak :*

"No need to type a long entry , as long as you know mak that i very very very love you mak "

Anyone yang sama birthday dengan mak yaya 28/4 haritu , selamat hari lahir ye ! 




http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502