Menjual Kain Pasang Sulam

by - Sunday, May 10, 2015

assalamualaikum

so bagi sesiapa yang tak ada instagram , yaya boleh tunjukkan dekat sini kain pasang sulam material cotton oil . 


Kain pasang sulam murah murah ada di sini !!
sepasang rm75
Material : Cotton Oil
Bidang 60 " 3.5m (2m Baju, 1.5 Kain)
Kain Sedap pakai, serap peluh, mudah gosok dan tak perlu lining
Free Pos 1 Malaysia !! sabah sarawak pun sama sahaja !
nak tengok banyak lagi jenis kain pasang boleh pm saya atau tengok instagram saya : kamaliyaismail
sementara stok masih ada !
Berminat pm fb atau whatsapp
call not allowed




actually banyak lagi corak kain nya . kalau nak tengok lagi kena pm fb atau whatsapp yaya ,
ada sebahagian kain yang dah sold out . 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7008?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=


You May Also Like

4 Comment

  1. hai. selamat menjual. sy pon jual kain sulam jugak. kalau nak tengok, boleh ke blog sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 menjual ye :) selamat menjual cik violet :) inshaAllah dear :)

      Delete
  2. amboi pink putih tu menggoda haih..
    skarang trend eh kain sulam ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . kira kain sulam yg murah sush laa nak dpt kak ct . pink tu mmgoda . hamek laa satu kak . hehe

      Delete