Dah lama tak blogwalk

by - Friday, May 15, 2015


assalamualaikum



haaa dah lamaa laa tak blogwalk blog hakak hakak abang abang semua . dah lama tak mengadap laptop ni lama lama . haha 

apa perkembangan hampa semuaa ? maklumlaa tak sempat nak baca cerita cerita best dari blog kak JM dengan kak CT yang selalu pi jalan jalan  tu . blog kak nadya pun dah lama tak jalan jalan . blog bang parih pon sama . blog kak ayu kak scha , lagi sapa eaa . hah macam macam blog lagi lah tak pi stalk lagi ni . 

tunggu laa nanti yaya stalk semua semua tu senyap senyap . hehe

so, sekarang yaya dok berusaha mencari customer yang berminat nak beli kain pasang sulam plus tudung2 . macam2 hadooo . boleh beli set lagi kain dengan tudung . hah gituu . nak taw , korang kenalaa pergi usha usha dekat insta yaya dengan fb yaya . tapi kat fb tak ada laa letak gambar , just jual jual dekat group bisnes . kalau nak tengok jenis jenis kain pasang boleh laa pm yaya dekat fb tu okay .

dekat blog pun yaya ada promote jugak , pun boleh usha kat sini hokay ! 




TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

You May Also Like

10 Comment