Dah lama tak blogwalk

by - Friday, May 15, 2015

assalamualaikum



haaa dah lamaa laa tak blogwalk blog hakak hakak abang abang semua . dah lama tak mengadap laptop ni lama lama . haha 

apa perkembangan hampa semuaa ? maklumlaa tak sempat nak baca cerita cerita best dari blog kak JM dengan kak CT yang selalu pi jalan jalan  tu . blog kak nadya pun dah lama tak jalan jalan . blog bang parih pon sama . blog kak ayu kak scha , lagi sapa eaa . hah macam macam blog lagi lah tak pi stalk lagi ni . 

tunggu laa nanti yaya stalk semua semua tu senyap senyap . hehe

so, sekarang yaya dok berusaha mencari customer yang berminat nak beli kain pasang sulam plus tudung2 . macam2 hadooo . boleh beli set lagi kain dengan tudung . hah gituu . nak taw , korang kenalaa pergi usha usha dekat insta yaya dengan fb yaya . tapi kat fb tak ada laa letak gambar , just jual jual dekat group bisnes . kalau nak tengok jenis jenis kain pasang boleh laa pm yaya dekat fb tu okay .

dekat blog pun yaya ada promote jugak , pun boleh usha kat sini hokay ! 




TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

You May Also Like

10 Comment

  1. Skli dh Blogwalking xleh benti lak ti..... All d best dgn bisnes....;-)

    ReplyDelete
  2. blog kita, x kenal ke? hehehehe..

    buat slow2. nnti boleh la catch up balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah ,lupa nak mention blog hakak amyy , kenal laa kak amy , sapo xkenall . hehe

      Delete
  3. silalah berjalan-jalan. tak kena bayor tol, kena bayor bil broadband je tiap2 bulan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu gee , bil intrnt pon da mahal laa ni , haish

      Delete
  4. Good luck for your business :)

    ReplyDelete
  5. eeeh eehh ada nama kita disebut kat sini laaa..
    akak pun jarang dapat blogwalking skrang Yaya..
    mana sempat jenguk je la.. nnt free mai la jalan2 blog akak..

    ReplyDelete
  6. ahahah . kita always ingat hakak CT . kann kak . kdg2 dah bukak laptop tp Ya Allah , malasnya pun ada nak blogwalk . hokayy hakak . dah lama xamek taw akak g jalan mana skrg . hehe

    ReplyDelete