Menjual Tudung Instant Hoodie Lycra

by - Friday, May 15, 2015


assalamualaikum

bismilahirahmannirahim .

sesiapa yang berminat nak beli instant hoodie lycra boleh pm atau whatsapp yaya 

atau korang boleh pergi dekat facebook yaya : kamaliya ismail / instagram : kamaliyaismail 


RM 24 sehelai tidak termasuk pos 

postage RM 6 SM / RM 9 SS

- tudung boleh adjust nak labuh atau tak
-tudung menutupi dada 




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6976

You May Also Like

5 Comment

  1. Replies
    1. hahahahahaha . perhhh lawanya yaya , haha . dak aihh tak kenai pun sapa model tu . kalau yaya jd model lagi cun kot . perasannnnn :P haha

      Delete
  2. Replies
    1. untuk tdg ni semua dah sold sis . before raya lg dah sold . sis nak tgk tdg lain boleh ke fb sy : kamaliya ismail atau instagram sy : kamaliyaismail_collection

      Delete
  3. untuk tdg ni semua dah sold sis . before raya lg dah sold . sis nak tgk tdg lain boleh ke fb sy : kamaliya ismail atau instagram sy : kamaliyaismail_collection

    ReplyDelete