Perubatan tulang dgn Tabib Cina Liew Ah Hin

by - Thursday, December 17, 2015

assalamualaikum

selamat pagi korang !



11/12 haritu yaya dengan family pergi ke rawatn tulang dengan seorang tabib cina dekat batu gajah,perak. nama dia Liew Ah Hin. Kalau korang google akan keluar pasal tabib cina yang popular dekat batu gajah ni. Semua bangsa ada try rawatan tulang dengan tabib ni, alhamdulilah banyak positive feedback masa pergi sana . ramai yang cakap rawatan dia bagus . lagipun bapak yaya pun tahu kat mana rumah tabib ni, sebab bapak dah pernah pergi dulu dgn kawan dia.

Yaya dan family try ikhtiar rawatan tulang ni dkat tabib china ni sebab one of my siblings ada sedikit masalah tulang. dia guna kan ubat ubat herba cina . Memang bau ubat herba je lah dalam rumah tabib tu . Dia buat dekat rumah dia ye .

kalau ada yang nak cuba rawatan tulang, korang try telefon nombor yang tertera pada gambar ni.. 0125202378 // 0125012378 . waktu rawatan 8pg smpi 5ptg . Ahad cuti rasanya . alamat nya


Liew Ah Hin
17 taman sayang, belakang empat ekor
jln pusing, bt gajah, perak 
 
alamat ni yaya google je,sebab yaya pun tak tahu nama taman tu apa . hahaha.
nak kepastian korang call tabib ni okay !



ramai sangat orang. dari merata2 tempat datang try rawatn tulang dekat dia . ada yang excident tulang patah, ada yg tulang tak terletak elok . macam2 lah . semua pasal tulang. kalau boleh yang mana ada X-ray punya copy tu bawak lah, sebab dia boleh tgk melalui X-ray korang tu. 

kena datang lagi sekali ni, sebab nak tgk tulang one of my siblngs tu macam mana. try sekali mana jadi kan, kita try berkali2 tgk macam mana . kita ikhtiar , moga Allah makbulkan . Amin :)




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8118


You May Also Like

8 Comment

  1. kalo tulang yg dh ltk besi dia blh buat tak ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu nak caakap laa kak, try je pergi dekat tabib ni mcm mana . tak pun call dia tya mcm mana .

      Delete
  2. salu perubatan dr herba cina ni memang bagus. apa apa pon semoga cpt sembuh la kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn :) terima kasih kak mendoakan :)

      Delete
  3. akak macam nak pergi cuba je.. dulu rajin fisio hilang sakit.. skarang da stop fisio mmg kadang2 sakit balik..

    nanti Yaya update la pasal sibling Yaya tu.. ada improvement ke macam mana.. Batu Gajah tu x adalah jauh sangat.. hurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah sorg adk brdk yaya memg dia ada bt fisio jugak kak. lps tu dktr advise try perubatan tradisional . try laa ikhtiar kan. lg satu pergi dkt tkg urut tradisional melayu yg boleh betulkan urat2 dgn tulang yg sakit pun okay. try ikhtiar selagi boleh :)sembuh smua dri Allah :)

      Delete
  4. akak try akupunktur jugak Yaya.. kalo ada center yg dekat dengan rumah.. boleh cuba..

    ReplyDelete