Tinggalkan Link Blog Anda

by - Saturday, October 01, 2016

assalamualaikum


POST NI MELEKAT KAT SINI  
SILA SCROLL UTK ENTRY BARU


Baru harini sibuk nak mengigih blogwalk setelah sekian lama yaya tak tinggalkan komen , jejak dekat blog bloggers2 ni semua. Nak jadi silent reader pun jarang dah. Bukan kata jarang, tak langsung dah . HAHA. 

yaya tak taw la pemalas tahap apa ni nak update entry nak blogwalk , jd silent reader pun malas . hahahaha. maafkan cheq naaa. dah azam dah nak rajinkan update entry dengan jenguk korang. inshaAllah, yaya buat pelan2 . hehe . 

ni nak mintak hampa yang mana singgah kat blog yaya tu , mohon tinggalkan link blog korang dekat entry ni. yaya akan stick entry ni sampai bila2 yaya nak.

tinggalkan link je. tak payah buat entry bagai naa :D 







TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8154

You May Also Like

53 Comment

  1. hi awak!!!
    sy tinggalkan link,:)
    www.kurrkura.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hai Yaya, Zumal pun lama tak singgah sini, blog sendiri pun terabai... jangan lupa link Zumal duniazumal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. link zumal yaya tak lupa . ada je dalm bloglist :D blog terabai bila terlampau busy :D

      Delete
  3. Nak join ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan :)
      thanks dear izyan :*

      ada bt GA ye, inshAllah. kalau sempat yaya try join :)

      Delete
  4. http://najwazahid94.blogspot.my/

    thanks singgah blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. yr welcome dear :)

      thanks dear najwa :*

      Delete
  5. hai ini link saya http://www.ekaanurla.blogspot.co.id

    ReplyDelete
  6. http://qileh.blogspot.my/

    :D maceh yaya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe

      thanks too qilah comel mel mel :*

      Delete
  7. kebetulan tersinggah :D
    http://machrysanthemumtea.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. singgah klik nuff sni :)

    http://feycasnowie.blogspot.my/2016/01/aku-kata-apa-khabar.html

    ReplyDelete
  10. hahaha akak dah update entry utk 2016! cewahhh ;)

    nak letak link jugak laa xD
    http://loveneddy.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . alaahh kak ndya ni ari2 jumpa kak ndya dkt alam maya . hahaha :P

      Delete
  11. http://thevioletic.blogspot.my/
    I post photoshop tutorial and more
    new blogger here haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks drop link here :) wow it's nice ! later, yaya try usha2 yr blog okay :*

      Delete
  12. jemput join GA saya

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17/2/2016 11.59pm

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks drop link :) tak sempt nak join . bru harini nk bw ! hehe

      Delete
  13. http://feycasnowie.blogspot.my/2016/02/something-is-missing.html

    ReplyDelete
  14. yaya..jgn lupa singgah ye!

    http://mylittlepad-syifa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  15. http://www.suehasan.com

    jemput singgah

    ReplyDelete
  16. http://duniamisskepeng.blogspot.my/

    ReplyDelete
  17. salam ramadhan 21
    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  18. ermmm
    http://www.belajarblogs.com

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya
    http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. http://chasserdedroom.blogspot.my/

    ReplyDelete