segmen blogwalking by mirza syazwina

by - Tuesday, October 20, 2015


assalamualaikum

selamat pagi ! jerebu kuat nyaa lahai pagi .

jadi memenuhi aktiviti dengan blogwalk . ni baru nak blogwalk nak join segmen ke GA bagai . hehe . dan baru tahu kak mirza ni ada satu lg blog . hehe

http://dorayakino.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html
 KLIK BANNER ATAS NI 

tarikh tutup : 25 OKTOBER 2015 JAM 12 MALAM

kak mirza kata dekat entry dia , dia akan pilih salah seorang yg bertuah untk menang kotak misteri , so . jom lah join blogwalk , kita blogwalk blogger lain dan mana tahu kot2 yaya ke atau korang yang join ni menang kotak misteri . hehe
 
TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7704
 


You May Also Like

53 Comment

  1. JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  2. Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.co.id/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah :) nanti yaya bt kunjungan balas :)

      Delete
  3. Hai dari segment yang sama. Follow sini :)

    http://www.syafiyahluv.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dear . tq sudi follow . tunggu kunjungan dri yaya ! :)

      Delete
  4. Slmt bersegmen. http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Mimi Singgah sini Sambil Jln2 Crik Ilham..Ehekkk

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    Jemput datang ke blog ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 ada ilham nya singgah sini :P done visit you :)

      Delete
  6. kite singgah sini :)

    http://ohthrillers.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    goodluck!

    ReplyDelete
  7. Good luck ye
    Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gd luck tu sis :) done follow n visit you sis :)

      Delete
  8. hi, saya join jugak, alang alang tu follow lah blog saya sekali thank you http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hai sis julia :) inshaAllah, nanti sempat yaya join GA tu .

      Delete
  10. Om singgah dari segmen yang sama.....
    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    Jemput join contest om
    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti yaya kunjungan balas ke blog om :)
      inshaAllah,sempat yaya join GA OM :)

      Delete
  11. Salam ukhwah - akk singgah dari segmen sama dan follow sini #906
    Visit n follow mine too k..TQ

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah kak :) tq atas kunjungan :) nanti yaya follow akak ye :)

      Delete
  12. Singgah blogwalking!
    Datang dari segmen yang sama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) rasanya yaya dh balas kunjungan sis ni :)

      Delete
  13. blogwalking and follow. (:
    http://frhrn.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear :) nanti sempat yaya stalk blog dan follow ye :)

      Delete
  14. Hai, selamat berkenalan :) Blogwalking dari segmen yang sama ;)

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan @ salam singgah dari segmen yg sama
    jgn lupa follow Mira :D

    http://mygerobokhati.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  16. salam singgah dr segmen yg sma
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  17. hye ! saya dari segmen yang sama. Happy Blogwalking ! :D :D

    http://shela-abdrohman.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye too ! happy blogwalking sis shela :)

      Delete
  18. Singgah jenjalan sini :) salam perkenalan !
    http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  19. Selamat Bersegmen..

    Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  20. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin . terima kasih atas doa sis . salam kenal :) inshaAllah , kalau sempat yaya join contest2 :)

      Delete
  21. Dari segmen yang sama...
    all the best ye
    http://www.kisahsidairy.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. you too sis all the best :) salam kenal sis rohaida :)

      Delete
  22. Assalam, singgah sini blogwalking. Dari segmen yang sama.

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    Salam Ukhuwah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam :) salam ukhwah sis eina :)

      Delete
  23. singgah & follow dari segmen y sama.salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini dri segmen yg sma..:)jom singgah blog saya..:D

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen sama! Singgah & dah follow sini. Jemput singgah balik :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-by-mirza-syazwina.html

    ReplyDelete
  27. datang blogwalking sini ..thanks join segmen kak miza ye ^ ^

    ReplyDelete