2017

by - Tuesday, January 03, 2017

assalammualaikum



alhamdulilah . 2017 welcoming :)

masyaAllah dah banyak perubahan dekat blog ni . hehe . 

dah lama sangat yaya tinggalkan penulisan blog yaya . tak dapat nak DISPLIN kan diri untuk update lama sosial yang banyak sangat . hahaha . bajet retis sangat kau yaya . hahaha

yaya aktif di fb personal dan juga instagram yaya . maklumlah yaya bekerja hadap instagram dan laman sosial yang lain . tempat yaya mencari rezeki . blog ni pun boleh buat tempat kita cari rezeki tapi tu laa tak dan nak oi nak bukak laptop ni . hadap tab je . huhu
 
alhamduilah .bisnes handbag yaya berkembang sedikit demi sedikit . inshaAllah semoga Allah permudahkan urusan yaya dan bisnes handbag yaya theyayacollection.. aminn
 
 yaya doakan juga semoga urusan korang semua dipermudahkan dunia akhirat :) aminn 
 
salam tahun baru dari yaya you all :*
 
jemput add fb yaya : kamaliya ismail
ig personal yaya ; @yayacapitalk .
 
kita create ukhwah di sana . okay :*
 
nak follow ig bisnes yaya korang boleh click dekat simbol ig di sidebar okay .. 
 
 
Selamat bersekolah , bekerja dan happy new year :*
 
 



You May Also Like

0 Comment