Weebly - Buat Website Free

by - Tuesday, November 08, 2016


assalamualaikum

ada sesiapa dekat sini tahu apa itu weebly ?

atau yang memang dah ada weebly ?

atau yang tak tahu langsung apa itu weebly ?

atau ada yang dah tahu tapi takut takut nak mula guna weebly ?


Weebly ni setakat yang yaya explore kita boleh buat website sepenuhnya ,
boleh buat blog jugak . tapi ia lebih pada website

FREEEEE OKAY FREEE .

cuma kalau nak guna domain sendiri dekat weebly kena upgrade so that kena pay lerr  , haha

so far, untuk permualaan nak buat website yang ni yaya sarankan . senang dan mudah ,


***************************************

Boleh terus ke laman Weebly.com 

Click Pada Gambar ye :D


weebly.com


***************************************

Nak tengok tak website weebly yaya . hehe

korang boleh click pada gambar

baglawayaya.weebly.com

baglawayaya.weebly.com

baglawayaya.weebly.com


cakap lawa cepat ! haha

You May Also Like

0 Comment