Lost World Of Tambun 2016

by - Tuesday, November 01, 2016


assalamualaikum

baru nak cerita ni . hahahha . ni pergi lagi sehari nak puasa (4/6/16). tu diaa bak hang ramai gilaaaaaa orang ! tiket dah bayar kan so kena manfaatkan , sebab bukan nak datang sini berkali kali . ye tak .

Firstly, kalau musim cuti gerenty ramai orang, so better korang purchase ticket online ! okay, senang, nanti dekat sana, korang pergi bahagian kaunter yang sesiap tempah tiket by online . tak payah nak beratur panjang . Beli online ticket kejap je . kaunter tu tak ada orang sangat pun . hehe

Pergi laman website lost world of tambun sini : http://sunwaylostworldoftambun.com/



memang besar ! yaya yang duduk perak dah bertahun2 , tu baru pergi lost world taw :'D haha

kesian kan kesian kan . haha orang lain banyak kali pergi lost world , aku baru nak pergi . kah kah kah

nak bagitahu, makanan tak boleh bawak masuk taw , botol air mineral boleh . siapa bawak makanan dia akan ambil . sebab sebelum masuk ada sport check . gituu







yaya sempat snap dekat bahagian zoo nya saja . tempat mandi tak dapat nak snap . sebab kitorang adik beradik tak bawak kampit kalis air untuk phone . jadi merakam memory dekat kolam air dalam ingatan je . hahahaha

jangan lupa korang boleh tengok harimau mau mau dekat sini jugak .

so far, alhamdulilah sangat sangat best . tapi korang faham2 laa tempat persalinan memang jem sangat2 !!

apa2 pun jemput bercuti dekat sini eah korang :*


You May Also Like

0 Comment