Rindu nya nak aktif

by - Friday, June 17, 2016

assalamualaikum !

*sumber google*


masya-Allah, what i did to my blog ! haha tinggal macam tu je :D . haha . rindu nak aktif berblog macam dulu, pergi skodeng blog hampa, komen hampa jadi silent reader hampa . How miss that time !!

yaya dah jarang beri perhatian pada blog, banyak benda nak cerita tapi biasala . dah bukak tu dia punya tahap lupa apa benda nak update tu tiba tiba jadi tinggi ! haha , ke main laa kadang2 sambil berjalan sambil duduk tengok tv boleh karang idea dalam otak .lastly bila nak update lupa :'D 

nak tahu aktviti yaya sepanjang yaya jarang beri tumpuan pada blog ni . next post yaya cerita taw :* 

dah seminggu dah berpuasa masih belum lambat lagi nak ucap Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)


You May Also Like

0 Comment