I am HANDBAG SELLER

by - Friday, June 17, 2016

assalamualaikum

puasa semua okay ye harini. semangat semangat ! yay postif your mind dan fikir yang baik2 :)

okay . ada yang dah tahu kot yaya ni start last year mula berniaga online, bermula dengan berniaga kain batik songket dan sekarang lebih aktif menjual HANDBAG2 berjenama, trendy dan memang sangat sangat mampu milik ! 

tak percaya. pergi sendiri scroll INSTAGRAM yaya : @handbagmurah.theyayacollection atau boleh ke fb page yaya : theyayacollection 

yaya paling kerap update dekat instagram, fb page kurang sikit . hehehe . 

alhamdulilah, dari segi berniaga online alhamdulilah Allah permudahkan segalanya, pendapatan tak tetap, turun naik naik turun tu biasala kan :) keep pray dan terus usaha ! 

itu laa salah satu yaya nak cari pendapatan. walaupun dapat tak banyak tapi bila kita ikhlas berniaga dan syukur setiap rezeki Allah bagi, sikit pun akan jadi cukup :) trust me that :)

nak tahu lagi yaya buat apa ! next post okay :*

do scroll my instagram : @handbagmurah.theyayacollection





okay dah tak nak tunjuk banyak2 hahaha . nak tengok banyak lagi. terjah instagram yaya atau page fb yaya :*

see you next post . inshaAllah :)

You May Also Like

0 Comment