a begin , COOKIES SELLER .

by - Sunday, June 19, 2016

assalamualaikum

Yeke cookies seller ? haha, kalau dapat jual cookies 2 3 orang customer dikira seller juga kan . haha .

alhamdulilah, asalnya buat saja saja suka je. upload dekat we chat then ada la junior dan kawan yaya tanya tak jual ke . So, begin of that diorang order . hehehe

Junior yaya pula tolong yaya promote dekat cikgu kawan sekolah dia. Dapat la sorang cikgu order dua balang ! Alhamdulilah . Mula mula nak menapak meniaga memang laa payah kan.

Meniaga makanan bukan macam meniaga handbag . hehe





Inilah dia hasilnya . heheh


itulah serba sedikit nak cari pendapatan . inshaAllah doakan yaya berjaya dunia dan akhirat ye :)

yaya sentiasa mendoakan kan korang semua dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Allah :)

next post nak ceritta pasal apa lg ye . okay wait !

Selamat pagi ! 


You May Also Like

4 Comment

  1. Sedapnyaaaaaa. Hari tu baru beli 2 paket cookies. Tak sempat buat raya dah melantak kedua dua paket tu. ahahhaa.

    ReplyDelete