Hot.Fm dan Kool.Fm

by - Thursday, March 03, 2016


assalamualaikum

yay bang fizie dah dapat geng baru #gengpagihot. so bang fizie tak ada la sorang sorang kesunyian dah. nak tahu gandingan setiap dj hot fm, haa ni dia : 


#gengpagihot 3 mac 2016

dan yaya pun ada laa selit2 komen bang fizie punya gambar dekat ig fizie_hotfm pakai ig business yaya (theyayacollection) tu . komen2 ni semua before fizie dapat geng . hahaha . fizie balas woi, haha. 

ni haaa ni haaaa : 




hehehehe :D 

Dan satu lagi, ada radio baru dekat media prima which is kool.fm . haaa ag, liza, ikhwan diorang pindah ke sana la :D frequency baru ada lembah klang dan pulau pinang sahaja .


tak kisah pun dengar mana-mana radio. tapi radio yang selalu yaya dengar memang hot.fm laa. btw, wish them all the best and goodluck hot and kool fm :D

gambar semua dari instagram : @hotfm976 @fizie_hotfm



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8536

You May Also Like

0 Comment