Kembali !

by - Wednesday, February 17, 2016


assalamualaikum



Jangan kita lupa ye orang orang yang sentiasa support kita daripada kita jatuh tergolek golek sampai la kita bangun dengan semangatnya ! Jadi, sebab yaya ingat dekat hampa hampa semua yang sentiasa support yaya dalam blogging , sebab tu la yaya kembali. sunyi dah rasa blog sendiri sebab jarang update :'D

setelah 2 minggu berhenti berblog sekejap . standard la ayat cliche yaya, macam biasa. quota data cepat habis :D hahaha 

kuat betul yaya ni makan quota data :'D sampai nuffnang yaya pun dah tak ada status gliterati . adoii sebab dah lama tak aktif mungkin :'D

 Tak nak janji apa2 nak update next post ke apa. sebab nanti takut tak terupdate je :'D

Hai siked kat hampa :* Morning 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

You May Also Like

2 Comment

  1. Betul ingat asal usul...kalau tidak mampu balas budi...berbuat baiklah...

    ReplyDelete
  2. btl. jgn jadi org tuu seperti kacang lupakan kulit.. ehh btl ke ni? weee
    (¬‿¬)

    ReplyDelete