HOT.FM tak meriah tak ada diorang

by - Friday, February 26, 2016


assalamualaikum

sebab yaya ni memang suka dengar hot.fm.. tambah2 yang siaran pagi punya (amkrew). HAHA . fafau,ag and fizi memang gabungan yang kelakar and best :'D suka dengar top 5 diorang.


copy from fizie_hotfm instagram


isnin 15hb tu tengok hot tv , si sileen paul (*entah betul ke tak yaya eja, haha) buat announce yang ikhwan,liza dan ag mengundur diri daripada hot.fm .

alaaaa tak best gila ag tak ada, dah laa ag tu paling kelakar . hahaha .

tak lama lepas tu si fafau pula di announce kan berhenti daripada hot.fm dan tak akan ke mana mana stesen radio yang lain.

that moment, yaya pulak rasa sedih . HAHA, sebab kesian tengok muka fizie berubah sangat bila dapat tahu last last tinggal dia sorang. mula2 tengok riak muka fizie masa ag berhenti, lain dah muka dia . dan bila fafau pula announce nak berhenti, memang terus berubah muka fizie.

harini hari last diorang tu semua dekat hot fm, farewell untuk diorang berempat. diorang throwback 10 years diorang dekat situ dengan fafau and ag menages nya . HAHA . lepas tu fizie pulak sungguh gila dia nages . sedih pulak yaya tengok . huhu

lepas ni bukak radio tak ada dah lah ag dengan fafau bergabung dengan fizie dah. 

semoga berjaya kepada mereka semua ! harapnya hot.fm terus meriah gituew :'D




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502



You May Also Like

8 Comment

  1. Replies
    1. kan . legend dj radio ni . fizie pn best :)

      Delete
  2. Replies
    1. maybe tmpt ag n fafau dgnti . xkan nak tgl fizie sorg . sian dia . hehe . fafau berhenti . ag pindah stesen baru media prima

      Delete
  3. cari shoutbox xjumpa dlm ni :P skrg ni busy sikit, tu yang ada variety show RM je heheheh free nanti sy cuba provide link return punya plk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik n.a, yaya memang tak letak shoutbox pn. hehe . okay dear ! hope nanti senang n mudah nak dw variety show yg lain :D

      Delete
  4. Replies
    1. tu laa :) dah ada planning masing2 :)

      Delete