Jadilah seperti rashid

by - Sunday, January 17, 2016


assalamualaikum

sekarang ni , dalam minggu ni saje dekat fb,insta dengan twitter dok famous dengan si rashid ni . HAHA, rashid ni baik orangnya,  HAHA . dia ada style cara dia bg kata2 tu , sb tu la dia wujudkan page JADILAH SEPERTI RASHID.

Ni official Jadilah seperti rashid dekat fb

kalau search jumpa jadilah seperti sapa sekian2, diorang tu timbul selepas adanya jadilah seperti rashid ni :D

kirannya dia bagi nasihat kepada rakyat Malaysia ni dengan cara begitu, kalau tengok gambar dan baca kata2 dekat setiap gambar dia . Kelakar taw , tak tahu la kenapa. tapi ayat dia baik2 la .cara rashid kan. HAHA

hahaha, weh, yaya suka jugak snap gmbr makan dari snap gmbr sendiri tayang kat laman sosial :P

kadang2 ada jugak yang yaya tak sokong pasal rashid ni, kadang2 ada jugak yang ayat2 dia ni betul sebetulnya. HAHA,

bila dah femes dengan si rashid ni , maka nya netizen netizen ni semua mula laa letak nama lain pulak . ada yang yaya jumpa JADILAH SEPERTI RASHIDAH, JADILAH SEPERTI SAMAD , JADILAH SEPERTI SHASHA  hahaha

macam macam lah diorang ni kan. di sebalik nama RASHID tu , tak tahu laa siapa sebenarnya admin page tu semua, 

diharapkan kata2 dia bukan dijadikan hiburan semata mata tapi rakyat Malaysia yang tercinta yang berbudi bahasa ni , ambil lah kata2 tu sebagai pengajaran. Mana baik ambil, mana tak baik tu campak jauh2 :D


nak jugak, jadilah seperti yaya :P HAHA


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8262

 

You May Also Like

5 Comment

  1. seriously, ayat2 dia membawa nasihat. viral betul rashid ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahah . untung nama rashid popular :P

      Delete
  2. Siap keluar tv depa yang start buat pasal Rashid ni! Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . famous si rashid , amran fans pun tak keluar tv :D haha

      Delete
  3. ye jadila seperti yaya ye
    pape pon skg bnd mcmni pon senang diviral kan

    ReplyDelete