Tips Fashion Sales Untuk Yang Suka Shopping !

by - Wednesday, December 09, 2015

assalamualaikum


Baru kesempatan yaya nak updated, muncul2 je entry pertama bulan 12 ni, is about FASHION SALES !!

Hah! Banyak taw TIPS FASHION SALES yang boleh bantu korang. Kadang2 yaya pun pening nak buat pilihan sebab banyak sangat choices yg kita boleh dapat thru online shopping ni. Jadi, yaya nak share dekat korang macam mana nak buat proses pembelian secara talian ni mudah,pantas, dan value for money bak omputih kata. Gituuu. So, tips yg yaya nak share ni harap berguna untuk korang !

http://www.zalora.com.my/women/special-price/

  • Langkah pertama, korang kena buat pencarian sendiri. Contohnya, korang boleh mulakan dengan senaraikan barang2 yg korang nak beli. Daripada cara tu, korang akan mudah jumpa butik online atau stor butik yg sesuai dengan barang2 yg korang nak. Lebih mudah kalau korang tahu apa  yg korang nak cari, dan memudahkan proses cari dan banding barang2 korang untuk dapatkan barang2 korang yg terbaik !
  • Shopping online ni memudahkan korang nak bandingkan jurang harga setiap barang dengan harga yg berbeza-beza dengan hanya klik je, semua nya di hujung jari kan. klik je nak tengok harga barang, kan senang tu ! Tak payah susah2 nak ulang alik daripada satu kedai ke kedai lain nak check it out hrga2 barang tu.
  • Shopping online ni juga akan sediakan korang untuk subscribe, bila korang dah subscribe automatik korang akan dapat update item2 yg tengah sales dan yg tengah hot orang cakap. Sama ada korang akan dapat update melalui emel dan sebagainya lah. Bila korang buat macam tu, memang sah sah la korang org yg pertama dapat item yg tgh sales dan hot di pasaran ! Gila syok woo dapat tahu dulu !
  • Last, untuk nak jimat duit tu, cari shopping online yg tawar kan penghantaran percuma atau free shipping laa omputih kata. Banyak wey kat Malaysia ni online shop yg tawar penghantaran percuma. Korang je tak cari. Tengah korang free free ni, bettter korang search and check it out shopping online yg boleh buat korang happy dan heaven gila masa shopping !!


 Nanti entry lain akan  menyusul ye ! Banyak lagi nak story mory ! 


HAPPY SHOPPING GENG !!



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7990



You May Also Like

4 Comment

  1. thanks share kak yaya.
    nina ni dah la suka shooping huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . perempuan mana xmnt shopping nina . hehe

      Delete
  2. ehehhe lama tak shopping.. ahaha ok tipu =P
    selalunya kalo keluar mmg window shopping dlu.. mark apa benda nak beli.. kalo rasa dah murah akak rembat je..
    kalo mahal maybe time sale murah so tinggal dlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . skrg nak cri yg murah je kak .

      Delete