Penghujung 2015

by - Wednesday, December 30, 2015

assalamualaikum

sedar tak sedar dalam tahun islam kita dah rabiuawal dah. sedar tak sedar jugak dah nak masuk tahun 2016 dah. cepat kan masa berlalu . bak lagu hanis soraya tu , "Pantas waktu kan berlalu...." hah gituu 

sekejap je masa ni kalau nak diikutkan nya, tak lama lagi kejap je dah nak puasa apa semua. umur pun semakin TUA TUA . bekalan amalan kita pun masih dok up and down lagi . istifar banyak2 ,

nak cakap pasal AZAM TAHUN BARU ? azam yang mana tak tercapai lagi tu kena bg tercapai jugak. inshAllah permudahkan lah :) azam yg kecil2 ada yg dah tercapai ! alhamdulilah . azam yg besar2 ni laa makan masa lama kan . kena sabar and keep going your usaha !! putus asa patah semangat tu perkara biasa laa kan, nak up balik pun makan masa. At least kita masih ada bekalan semangat dan trust to Allah ! Allah dah tahu pilihan yg terbaik untuk kita . :)


nak cakap apa lagi pun tak tahu dah . haha . cukup laa tu melalut sikit2 kan .

Moga Allah permudahkan segala urusan kita dan diberi kesihatan yang baik2 untuk kita serta kita semua kuat dan tabah untuk melalui segala cabaran yang akan datang . 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8300

You May Also Like

0 Comment