Resepi Apam Balik

by - Wednesday, November 25, 2015


assalamualaikum

click image taw untuk tgk lebih jelas


nah ni dia apam balik version yaya's homemade. sedap
suka hati laa nak letak banyak mana segala jagung,kacang . hehe


selamat mencuba !!


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7984

You May Also Like

8 Comment

  1. Sedapnyaa yaya.. selalunya kalau beli mesti jagung tuu diorang letak sikit je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . terima kasih :) biasa laa tu sis, kalau menjual mana ada sangat nak letak banyak2. brg semua mahal. kalau buat sendiri makan sendiri2 n fmily memg puas hati :D

      Delete
  2. Sedapnyaaaaaa! Saya suka apam balik dengan apam kapit nyum nyum!

    ReplyDelete
  3. sedap nya. dah laama ngidam hehe

    ReplyDelete
  4. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  5. oooit Yaya ??? akak nak jugak ahaha.. rare ni..
    buat kat rumah ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . rare sangat kan . haha . meh dulu kat yaya, baru yaya btkan . haha

      Delete