Kang Gary

by - Tuesday, November 17, 2015

assalamualaikum

eh eh kita bukan peminat tegar KPOP ye . ingat ye BUKAN peminat tegar KPOP .  cuma memang yaya suka layan rancangan yg variety mcm running man. memang kalau bosan tak ada benda nak buat , melayan running man dekat laptop :P lagu2 korea ni , layan je mana sedap . xsedap xlayan . haha

berbalik pada running man . paling suka tgk GARY , haha . yaya pun tak tahu laa macam mana suka sangat tgk GARY ni . haha . dia tak hensem tapi perangai dia macam comel2 . haha . tambah2 bila dia suka blurr .GARY ni jenis yg releks je bila tgk pun . sebab tu suka tgk GARY :P











k goodnight GARY :P 

kih kih kih


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7876








You May Also Like

11 Comment

  1. akak pulak suka jihyo jongkook dan kwangsoo! ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jihyo jaesuk yaya suka :D jongkook dgn kwangsoo boleh laa . tp yaya layan two of songs from kjk :D

      Delete
  2. Ramai juga my friends yang suka Gary ni juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . tk tahu laa apa yg menarik kat gary ni . haha

      Delete
  3. oren pun suke kang gary. kengkadang muke die mcm awkward bahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . mimik muka dia tu pon kdg2 dah lawak dah . haha muka tenang :P

      Delete
  4. hihi samaaa laa kita kak yaya. song ji hyo pun :D

    btw kak yaya, zakira ade tag kak yaya.

    http://zakira-afina.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
  5. sama laa my fav RM member pun Gary. dia cool je~

    btw tagged u for this GA. it's up to you to join or not to :-)
    http://aisyasakura.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan . cool dan tenang . ehhe :D inshaAllah , nanti yaya jenguk yee :*

      Delete
  6. Apa la akan jadi kalau Ji Hyo terima lamaran Gary ye..... Harimau&zirafah la best.....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jihyo dgn gary sweet :D haha . kwangsoo betrayal ! haha . tp dia kelakar . jk sado :D

      Delete