Hello Korang

by - Monday, November 09, 2015

assalamualaikum

update pertama untuk bulan november . selamat pagi korang ! yang mana tengah cuti cuti tu , selamat merelekskan diri dan memanjakan diri . yang mana bekerja atau sedang belajar tu semoga dipermudahkan dan ceria selalu . cenggitu . hehe 

aminn


nanti semangat kerajinan menghantui diri ni , yaya update entry resepi ke apa ke . tak kesahlaa kan . tunggu quota internet full update , yaya akan update entry :) okay dah tu je .


http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7946?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

You May Also Like

14 Comment

  1. Replies
    1. kak pc sanggu[ tgu entry yaya :') terharu kejap . hehe

      Delete
  2. nk buat entri ni idea kena mencurah.. skrg cik en dah mual kering dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . masalah seorg blogger . bila dah ada internet quota full idea hilang sepi . bila quota xada sibuk laa mencurah2 idea . haha

      Delete
  3. selamat bercuti sis.... dlm duk cuti tu jom join bloglist akak http://www.sheilainspire.com/2015/11/segmen-bloglist-meletop-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshAllah kak sheila . nanti kita join support taw :)

      Delete
  4. Replies
    1. resepi dmua da siap draft tgl nak publish . hehehe

      Delete