Good news

by - Tuesday, November 17, 2015


assalamualaikum

alhamdulilah . selamat pagi . yang bekerja dan sedg belajar atau ada apa2 urusan semoga Allah permudahkan . yang dekat rumah , kemas rumah atau apa2 sekali pun yaya doakan semua nya dipermudahkan . amin :)




good news yg pertama . alhamdulilah syukur , jumaat lepas dapat surat panggilan temuduga pembantu tadbir majlis perbandaran manjung (mpm) , second interview untuk jawatan yg sama. hehe .tahun lepas dapt jugak intrview ni tp tak ada rezeki dapat kerja tahun lepas .  sebab umur muda sangat kot tahun lepas . hahaha :P 23/11 ni due date nya . Mohon doa2 daripada korang semua supaya dipermudahkan interview nanti :) dan ada rezeki dapat peluang kerja ni . aminn :)

#prayforyayaintervie 

hehe

this is second good news for my all family . Semalam alhamdulilah 16/11 , lahir nya seorang bayi lelaki ke dunia iaitu anak kepada abg lang yaya , cucu mak ayah yaya yg ke 10 , dan anak buah yaya yg ke 10  . alhamdulilah , mama dan anak nya semua selamat dan dipermudahkan Allah :) Nama belum ada lagi , tapi ada cadangan2 nama nak letak nama muharam (bulan muharam) atau muzaffar (kemenangan) . which one you all rasa ? hehe

alhamdulilah for this happy news to us :)




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7984
 



You May Also Like

5 Comment

  1. Good luck yaya untuk Interview :) Insyaallah , ada rezeki . Btw, salam kenal :) jemputlah singgah rumah baru kite :)
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn . terima kasih kim :* salam kenal . nnti kita boom back yr blog . hhehe

      Delete
  2. Good luck yaya untuk Interview :) Insyaallah , ada rezeki . Btw, salam kenal :) jemputlah singgah rumah baru kite :)
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. hai kak yaya. long time tak lawat blog kak yaya. btw, zakira tag kak yaya. kak yaya boleh join kalau berminat :)

    http://zakira-afina.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syg :* kak yaya pun dah lama tak jenguk blog zakira taw . hihi . inshaAllah nanti akak join ye :*

      Delete