Yes . It's October Now

by - Friday, October 02, 2015

assalamualaikum

dah oktober dah . cepat sungguh masa berlalu . kan . didoakan untuk bulan ni dan bulan bulan yang akan datang , kita semua dipermudahkan segala urusan dan sentiasa kuat :)


next post rasanya nak share resepi buat homemade vanila ice cream ,senang je buat ice cream homemade ni . kalau ada yg nak order pun boleh yaya buat kan . hihihi . tapi kena yg dekat dengan yaya la . hihi

al maklumlah , sejak2 ni nafsu nak cuba memasak ni berkobar kobar . haha . but , mak mesti ada di sisi if satu resepi tu memerlukan yaya untuk pangil mak oh mak , ni betul tak , ni macam ni ke .. hehe .
mak peneman setia bila yaya ajak mak try buat resepi itu laa ini lah . ayah and kakak menggalakan ., so mana tak berkobar2 . haha

ada jugak laa usha2 if ada krusus pendek kelas roti or kek . tak pun try and error je laa based on resepi yang ambil kat google dengan fb .

bab business yaya , alhamdulilah . berjalan macam biasa . ada anyone yang nak order batik songket,kain pasang sulam,instant shawl atau baju muslimah boleh ke fb yaya : kamaliya ismail atau instagram yaya : kamaliyaismail_collection . 

ye satu lagi , one of my group blogger family which is yaya panggil dia as kak boo . Ayah kak boo sekarang ada dekat icu dan dah berapa hari dah koma .. yaya mintak kita sama2 doakan ayah kak boo sedar semula dan kesihatan nya stabil , dan sama2 doakan kak boo , family dan ayah dia kuat ;') Aminn .


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7780



 

 

You May Also Like

1 Comment