Homade vanila ice cream

by - Saturday, October 17, 2015


assalamualaikum

yaya back ! . setelah seminggu bercuti daripada update blog ni . hehe . so, sejak2 dah join group masak dalam fb ni memang terasa kerap nak buat macam2 . ada yg jd ada yang tak . haha
 ada lg resepi yg lain yg yaya boleh share . tp yaya share satu2 laa dulu . 

hah ni jom try buat ice cream sendiri . tanpa ubat tahan . memang fresh homemade okay . kalau kat kedai macam2 ubat tahn letak kat dalam aiskrim .

so better buat sendiri . ni yaya copy resepi dekat fb , terima kasih pada tuan punya resepi .

follow je resepi ni , inshaAllah jadi :)

bismilah buat tu ye and makes sure semua bahan ada . so senang nak buat :D

 boleh nampak tak tulisan nya . hehehe 


vanla ice cream made by yaya

boleh pelbagaikan perisa macam coklat ke,strawberry ke,orange ke and so on lah . ikot kreativiti masaing2 . selamat mencuba ! 

TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7780


You May Also Like

6 Comment