setelah dua tahun gituuu

by - Thursday, September 17, 2015


assalamualaikum

akhirnya setelah dua tahun , berjaya jugak kumpul tabung nuffnang ni . baru cukup rm50 laaaa . haha

blogger lain semua dah byk kali cash out ye dak . yaya baru first time , tpi tak nak cash out lagi lah .
 nak kumpul lagi .boleh ke tak nak cash out ye kalau dah cukup ? ingat nak kumpul lagi ni



nampak sangat blog kita jarang dikunjungi , tu bertahun2 nak kumpul . tak apa , sabar membawa hasil dan berkat ye . hihi . sabar je menunggu hasil tabung nuff tu , hari ni baru tengok dah cukup rupanya . alhamdulilah 

lagi pun sejak sejak ni jarang nak update dah blog ni . boleh kira satu bulan tak lebih 10 entry kadang kadang tu . 

tambah quota internet habis dengan cepatnya . hhaha . kerja yaya ar ni cepat sgt habis quota wifi . download je tahu . hahahahaha .

apa2 pun alhamdulilah . ada hasilnya jugak kan :) thanks nuff . nanti yaya cash out ye . tengok keadaan :D


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7610


You May Also Like

16 Comment