setelah dua tahun gituuu

by - Thursday, September 17, 2015


assalamualaikum

akhirnya setelah dua tahun , berjaya jugak kumpul tabung nuffnang ni . baru cukup rm50 laaaa . haha

blogger lain semua dah byk kali cash out ye dak . yaya baru first time , tpi tak nak cash out lagi lah .
 nak kumpul lagi .boleh ke tak nak cash out ye kalau dah cukup ? ingat nak kumpul lagi ni



nampak sangat blog kita jarang dikunjungi , tu bertahun2 nak kumpul . tak apa , sabar membawa hasil dan berkat ye . hihi . sabar je menunggu hasil tabung nuff tu , hari ni baru tengok dah cukup rupanya . alhamdulilah 

lagi pun sejak sejak ni jarang nak update dah blog ni . boleh kira satu bulan tak lebih 10 entry kadang kadang tu . 

tambah quota internet habis dengan cepatnya . hhaha . kerja yaya ar ni cepat sgt habis quota wifi . download je tahu . hahahahaha .

apa2 pun alhamdulilah . ada hasilnya jugak kan :) thanks nuff . nanti yaya cash out ye . tengok keadaan :D


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7610


You May Also Like

16 Comment

  1. samalah kita yaya.. sampai skrg tak cukup2 nak cashout!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kan . biasalah tu, tmbh yaya jenis jarng nak blogwalk dah sekarang . huhu

      Delete
  2. Alhamdulillah, ada rezeki jugalah tu :)

    Akak pun tak pernah cashout lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah :) kalau boleh xnak cash out lg . buat mcm menabung . hehe

      Delete
  3. Hihi. RM50 pun kire hokey laa tu utk rakyat marhaen cam kite nih. Bhahaha. Yg tak tahan, menabung selama 2 tahun. Kikiki. Yaya rajen2 laa blogwalking. Konfem tabung nuffnang meninggi. Pastu leh lanje ana aiskrim. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kann . syukur2 . yaya laa ni dah jarang nak blogwlk dah kak . hehehe , meh meh yaya belanja aiskrim cornetto . ekekeke

      Delete
  4. Alhamdulillah.sape nk bg tu kan

    ReplyDelete
  5. Congrats, Yaya. Moga terus bersemangat untuk berblogging :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah tahniah kak yaya ;] ecah pon tk penah cashout lg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ecahhh .xpe cah , kita kumpul je byk2 . hehe .

      Delete