Morning Quotes - Please , Try Again .

by - Sunday, September 20, 2015

assalamualaikum

selamat berhujung minggu semua . yg mana kerja , kerja elok2 . yaya ada ni hah baru lepas breakfast banana toast . gituuu . haha . roti letak pisang . dapp nyaa :D 

pagi ni nak share quotes dari nak bebel punya fb . 



so true , kena try again macam kita main game . memang tahu bila dah down ambil masa nak bangkit dengan cacian orang lagi , sindiran org lagi . mcam3 lahh bila dah down .

but , kita tak akan down selamanya . please wake up self and please try again :) Percaya pada Allah dan Yakin setiap jadi ada hikmah , apa yg bt kita down ada hikmah . well hidup ada turun naik nya.

Keep Strong !


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7610
 

You May Also Like

3 Comment

  1. ai kalau x lepas gak level tu, i give up je.. huhu

    ReplyDelete
  2. betul... main game pandai pulak nak sampai menang hehe

    ReplyDelete
  3. Usaha...usaha..usaha..doa.tawakkal.

    ReplyDelete