Design Songket Srwk yg Menjd Pilihan Customer

by - Tuesday, September 08, 2015


assalamualaikum

yaya nak promote sat pagi pagi ni . ada yg berminat nak order batik songket sarawak 2m ni boleh direct whatsaap/telegram yaya dekat nombor yaya seperti dalam gambar di bawah .


alhamdulilah jualan memang sangat laku , ada design2 yang dah sold . if restock sekali pun design2 yang dah sold maybe kami tak ambil banyak . sebab ada design baru yang lain . dah lebih daripada 40 dsign dah . cuma yaya tak sempat nak masuk gambar yang lain .

yaya jarang update business dropship yaya dekat blog ye . siapa yang nak usha2 batik songkt ke,kain psg sulam ke,blouse muslimah ke, instant shawl ke boleh ke Facebook yaya : Kamaliya Ismail atau Instagram yaya : theyayacollection

ni antara dua design yg memang cantik dan menajdi pilihan customer2 

 D2 (Black)

D14(Gold)

cantiikan . hehe . yang nak order boleh direct pada mana2 laman sosial yaya . fb atau insta . atau boleh direct whatsapp yaya terus . telegram pun boleh . call tidak boleh sama sekali . 

selamat pagi semua !

TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7610


You May Also Like

2 Comment