Morning Quotes - Jarak Pemisah

by - Friday, August 07, 2015


assalamualaikum

eh dah lama tak buat entry morning quotes . sejak sejak dah bermalasan nak update blog sejak tu laa jrang nak berquotes2 dah . haha
 
jom laa nak share satu dri twitter @DrAnwarFasal 
 
 
JARAK PEMISAH . tak semestinya berkaitan jarak dengan kekasih saja . kebanyakkan akan terlintas mcm tu . haha 

JARAK ni luas ,jarak kita dengan family , jarak dengan suami/isteri , jarak dengan anak2 , jarak kita dengan kawan2 , jarak kita dengan org2 yg kita kenal .

Thats why KENA YAKIN PADA ALLAH, BIAR DOA JADI KEKUATAN saat kita ada jarak pemisah dengan manusia :')
 
selamat pagi jumaat :)


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7426?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
 
jom follow ig yaya @kamaliyaismail_collection untuk lihat pelbagai jenis kain btik songket 2m,kain pasang,tudung2,tudung budak dan pelbagai lagi


You May Also Like

27 Comment