Morning Quotes - Jarak Pemisah

by - Friday, August 07, 2015


assalamualaikum

eh dah lama tak buat entry morning quotes . sejak sejak dah bermalasan nak update blog sejak tu laa jrang nak berquotes2 dah . haha
 
jom laa nak share satu dri twitter @DrAnwarFasal 
 
 
JARAK PEMISAH . tak semestinya berkaitan jarak dengan kekasih saja . kebanyakkan akan terlintas mcm tu . haha 

JARAK ni luas ,jarak kita dengan family , jarak dengan suami/isteri , jarak dengan anak2 , jarak kita dengan kawan2 , jarak kita dengan org2 yg kita kenal .

Thats why KENA YAKIN PADA ALLAH, BIAR DOA JADI KEKUATAN saat kita ada jarak pemisah dengan manusia :')
 
selamat pagi jumaat :)


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7426?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
 
jom follow ig yaya @kamaliyaismail_collection untuk lihat pelbagai jenis kain btik songket 2m,kain pasang,tudung2,tudung budak dan pelbagai lagi


You May Also Like

27 Comment

  1. Jarak itu takkan terasa bila kita ikat dengan kasih syg dan jecintaan pada Allah. ,

    ReplyDelete
  2. suka yg last...tawakkal pad ALLah

    ReplyDelete
  3. quote yang bagus ni...


    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yr welcme kak mia :) nanti bt lg . yaya suka join segmen ga dri kak mia :D

      Delete
  4. bila kita jaga jarak kita dengan-Nya, insya-Allah, DIA akan jaga jarak kita dengan makhluk-makhluknya.. ^_^

    ReplyDelete
  5. blogwalking sambil follow
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Bila berjauhan,mmg kita akan lbh dkt dgn pencipta..bertemu & berpisah kerana Allah akan menyakinkan kita

    ReplyDelete
  7. betul,kena yakin dgn Allah.
    semoga yaya rindu den hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . yaya rindu kot kat akak nur ni . menunggu je bila akak nak update . haha

      Delete
  8. blogwalking disini sambil follow dari segmen Nak URL Blog #17 Mialiana.
    http://cikjelita899.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. buku 365 dr anwar fazal ! !

    singgah sini dari segmen blogwalking kak mia..:)

    ReplyDelete
  10. yup.. berserah kepada Allah.. kdg2 pe yg tertulis x sama yg kita harapkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita hanya merancang , tp perancangan Allah lebih baik dri perancangan kita :)

      Delete
  11. Yakin & tawakal insyaAllah semuanya baik2 sj :)
    Salam blogwalking dari blog Kak Mia

    _______________________

    Jom DIY (^_^)
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

    ReplyDelete