geram dengan budak ni .

by - Thursday, August 20, 2015


asssalamualaikum

taw tak geram gila dengan budak ni . rasa nak gigit gigit je pipi tu . haha

Ya Allah , geram sangat aihhh.. ee . 

kenapa awak comel sangattt ! . pipi tu geram sgt kita taw . haha . rasa nak cubit3 kiss3 pipi tu .
sumber gambar ni . yaya ambil dekat fb siakap keli . mana yang nampak kawan2 korang ada share gambar baby ni confirm taw lah . comel sesangat >.< kalah kecomelan iolss ~

You May Also Like

14 Comment

  1. assalamualaikum yaya ismail...saya yaya cendana...done to follow you....follow me back yaaa...tqq... :)

    www.yayacendana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam yaya cendana :) okay dear :*

      Delete
  2. pipi dia.....eeeee...nak cubit.( sambil buat muka geram)

    ReplyDelete
  3. Memang pun.. anak kita pun cam tu... tak tahu la kenapa bebudak ni bambam je ye.

    Sign: Abi was here,


    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. budak2 kecik semuaa sukaa..comey :D

      Delete
  4. Salam yaya!!
    It's been a long time :D
    Dah lama tak jumpa, ececeh, hahahaha. I mean, x bertegur sapa di alam maya. Hope yaya sihat walafiat dan happy2 selalu! :)

    Btw, baby tu comel sangat!! Jatuh chentaa <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah gituuu . nini rindu yaya letewwwww .hahaha

      Delete
  5. hahaha apa tu apa tu.. pipi ke apa tu..

    ReplyDelete
  6. geram abam kie tengok..nak picit pipi baby ini... done follow here..

    ReplyDelete