Nama kedai terlampau unik .

by - Monday, July 06, 2015


assalamualaikum

dah subuh belum ? ni sebab update waktu subuh ni . sapa tak solat lg pergi solat .

nak bagi korang gelak sikit pagi2 ni boleh tak ? haha

nah , nama kedai2 ni memang melampau unik dia . haha






hahaha . yang best nya bila dekat gambar restoran jangan ketawa tu , yaya baca tu pun dah ketawa ni kan pulak kalau nampak kedai tu real2 depan mata .

ni pakat payah sangat nak letak nama kedai. hah letak je apa yang terlintas kat fikiran . :D 

dah dah jangan gelak banyak sangat :D 

salam subuh . selamat berpuasa :D



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7202


You May Also Like

10 Comment