Nama kedai terlampau unik .

by - Monday, July 06, 2015


assalamualaikum

dah subuh belum ? ni sebab update waktu subuh ni . sapa tak solat lg pergi solat .

nak bagi korang gelak sikit pagi2 ni boleh tak ? haha

nah , nama kedai2 ni memang melampau unik dia . haha






hahaha . yang best nya bila dekat gambar restoran jangan ketawa tu , yaya baca tu pun dah ketawa ni kan pulak kalau nampak kedai tu real2 depan mata .

ni pakat payah sangat nak letak nama kedai. hah letak je apa yang terlintas kat fikiran . :D 

dah dah jangan gelak banyak sangat :D 

salam subuh . selamat berpuasa :D



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7202


You May Also Like

10 Comment

  1. Hahahhaha melampau betul la nama kedai-kedai tu. Bahaya pun ada. Haih :D

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. hahaha kan :D okayy inshaAllah nanti yaya join ye :D thanks menjemput :)

      Delete
  2. Hahahaha.. Bukti nak senang kita send gambar je senang XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kan . snap print sekali tempek depan muka depa . XD

      Delete
  3. hahaha ... kemain boss suh balik office ambil gaji terus.. boss babi. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . tak pasal2 kata boss babi .

      Delete
  4. bhahaha gurau plak si Yaya ni pepagi..

    ReplyDelete