Hai Raya :D

by - Thursday, July 23, 2015

assalamualaikum

alhamdulilah harini dah masuk 7syawal . korang semua pun sure sure lah dah ada yang start kerja dah 

yang tengah raya pun ada lagi tu . raya kan sebulan ye awaaa :D

raya yaya tahun ni alhamdulilah meriah macam biasa . 

tapi raya kedua yaya senak perut yang teramat sangat dan memang tak jalan raya ke manaa lah . memang citernya tak jalan mana lah . pergi rumah tok belah mak je . yaya jelaa tak jalan mana . yang lain semua pergi beraya .

raya ke 5 sampai harini yaya selsema + demam panas . raya tahun ni sakit aje ler . hihi . tunggu tetamu datang jelaa . tak larat lagi nak jalan jalan .



hah ni masa malam raya . dok main bunga api dengan ank buah . hihi 

nak tgk gambar raya yaya ?korang pun tahu kan yaya ni susah sangat nak share gambar peribadi . hehe :D

hah ni nak promote sikit ni , yaya dah start open order untuk kain pasang sulam , kain batik songket , tudung2 dewasa dan budak . sapa nak order boleh order dah . next week baru start pos .

fb yaya : kamaliya ismail
instagram yaya : kamaliyaismail_collection

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :) 


TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7308?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

You May Also Like

6 Comment

  1. selamat hari raya aidilfitri yana:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya yaya!! sama lah kita. penat beraya, pastu demam sampai sekarang. so duduk jelah rumah. heheee

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. share aa siket gamba raye.hihi kite wasep2

    raye 1 2 3 puas berjalan,selebihnye dok depan tv abeskan kueh haha
    banyak sgt cite bes

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya yaya. ehh da habs raya. pon bole la (∩_∩)

    ReplyDelete