Ramadhan

by - Wednesday, June 17, 2015


assalamualaikum

dah agak kurang aktif update blog . yaya demam start rabu lepas , ni la pun baru nak elok . tu pun badan dok suam suam lg .

 dengan tekak berkahak nya . Ya Allah , perit nyaa lahai . . dah laa ritu dengan perut menyenak senak nya . 

Allah , mintak kurg lah sakit sakit ni , esok first day ramadhan dah . moga Allah permudah kan kita berpuasa dan diberi kesihatan dan tenaga yg cukup untuk buat kerja dan amal ibadat yang lain .

Aminn

selamat menjalankan solat sunat terawih semua malam ni



You May Also Like

4 Comment

  1. Selamat menyambut Ramadan, Yaya. Moga Ramadan tahun ni lebih bermakna buat kita semua :)

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh Yaya.

    kita klik2 iklan dekat sini sekali ^^

    ReplyDelete