minggu depan puasa !

by - Tuesday, June 09, 2015


assalamualaikum

haa baru nak muncul . 

minggu lepas malas sangat nak update blog sebab tengah stress phone kena virus ! hmm dan dan laa nak kena virus time tu . herrrr 

sekarang ni dok menunggu phone yaya keluar dari "hospital" .

alhamdulilah dah nak dekat bulan ramadhan . Ya Allah , sekejap je kan dah nak puasa , pantasa nyaa masa berlalu .

moga Allah beri kita kesihatan yang baaik sepanjang bulan ramadhan dan hari2 seterusnya . Amminn :)






TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7128?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

ni satu lagi nak habaq mai , sesiapa yang berminat nak shopp kain pasang dan tudung untuk raya boleh ke instagram yaya @kamaliya ismail

You May Also Like

6 Comment