Wardrobe Clearance Cheap ! As low As RM5 ! (Part 1)

by - Friday, April 17, 2015

assalamualaikum 

korang , yaya dengan kakak yaya nak clear kan semua baju baju preloved . semua masih elok elok belaka okay . sesiapa nak beli meh tengok tengok dulu semua baju ni 


Item(s) conditions: GOOD , SIZE : S / M
Price: RM 5 thumbup.gif
Baju ni korang boleh gayakan dengan pakai cardigan . sure lawa !

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE : S
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown XL but fitted to S
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown 16 but fitted to S/M
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown 44 but fitted to S/M
Price: RM 5 thumbup.gif

Item(s) conditions: GOOD , SIZE S
Price: RM 5 thumbup.gif

 CARDIGAN
 Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 5 thumbup.gif


untuk hari ni , ini sahaja yang yaya post . esok inshaAllah yaya post part 2 punya clearance .


Dealing method: POS LAJU
Item sold non refundable and non returnable
[b]Reason to sale :
To clear my wardrobe  
All prices stated below are excluding postage

sesiapa yang berminat sila PM yaya dekat facebook yaya di sini : Kamaliya Ismail
atau PM kakak yaya dekat lowyat.net sini : https://forum.lowyat.net/topic/3554450

jika sambutan menggalakkan . InshaAllah akan ada lagi baju baju yang masih elok untuk di clearance kan ! thumbup.gif




TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6670


You May Also Like

9 Comment

  1. Replies
    1. of course murah . lg pun baju ni semua masih elok lg . banyak lg baju nak clearance kan . mai mai beli :)

      Delete
  2. Replies
    1. yup masih elok lagi . mai mai promote kat member2 :) ada sambutan inshaAllah boleh la lg clearance kan baju yg lain .

      Delete
  3. pandai cik yaya cari uang.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehehe . baju2 ni kebanyakkan saiz kecik kak . saiz s atau m . hehe . ada saiz besar tp sweater byk laa saiz besar . hee

      Delete
    2. Saiz S atau M,...bukan tercipta untukku heheheh

      Delete