Senarai Barangan GST & Yang Tidak Dikenakan GST

by - Wednesday, April 01, 2015


assalamualaikum

maka bermulalah GST ~ 

so, disebabkan dah ramai blogger yang share senarai barangan GST dan yang tak kena GST .

yaya pun nak share jugak dengan hampa dan untuk yaya sendiri . senang dah ada entry pasal senarai barang GST ni . gituuuu .













 malas nak bahas lebih pasal GST ni nanti kena bash karang , GST pun dah laksana dah .



TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730
 

You May Also Like

4 Comment

  1. puas juga nak mengingat senarai ni kan, nice sharing dear, was here :)

    ReplyDelete
  2. nak tak nak dah langsung da kan ? kita kecoh2 pun bukan orang dengar.. rakyat marhaen hahaha.. redha sajalah..

    ReplyDelete
  3. itu senarai je x perlu GST...sis JM pegi kedai runcit..semau harga barang naik dari biasa...mcm mana tu

    ReplyDelete
  4. ala. malas lak nak baca... penat dengar pasal GST ni. hmmm

    ReplyDelete