Orang putih nak mai rumah

by - Sunday, April 05, 2015

assalamualaikum

esok isnin orang putih merangkap kawan akak yaya yang study overseas tu nak mai rumah .
maklumlah , kakak yaya lepas habis study dan kerja kat manchester tu . dia kumpul duit dan pergi travel dan berjumpa la kawan kawan orang putih dia . macam2 foreign laa dia jumpa .

sumber : google

so, one of her friend (girl) from france nak mai rumah yaya , kiranya dia nak mai melancong tengok lumut , pangkor , teluk batik dan macam2 lah . kira kawan akak yaya tu sekarang travel area asia ni .

jadinyaaa , kawan akak yaya tu bakal stay dekat rumah yaya untuk beberapa hari ,

tak pernah lagi nak hadap real orang putih nak cakp orang putih , hahaha

english Iolls ni tak la secakap orang lain .

aku berdebar ni nak hadap orang putih nak speaking . hahaha

wait and see lahh esokk . 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730

You May Also Like

10 Comment

  1. wah. syok nahh.. nt amek lew gamba.. hoho teruja lak ;)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya ada pengalaman macam ni. I hope my friends nanti nak datang my rumah one day. Kakak Yaya tu kerja lagi ke dekat Manchester tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdebar nak ckp english dpn org ptih..xbiasa..hehe..tu laa dpt pengalaman baru . skrg ni xdah kak . akak yaya dah ada kt mlysia dahh . hee

      Delete
    2. Takpe. Mat salleh ni faham kalau kita tak fluent sangat in English. Lagipun, orang France (yang akak selalu jumpa la) cakap pun ada accent dia. Bunyi macam cakap French.

      Be brave ya! :)

      Delete
    3. apa kak farah ckp sama mcm kakak yaya ckp...inshaAllah kak . kena berani nak ckp omputih ni . hehehe .

      Delete
  3. Replies
    1. hehe tp yaya berdebrr nk speak english dgn org putih tu.heheh

      Delete
  4. wah. dekat mrsm dulu adalah dua orang dari oversea datang ajar kitorang english. memang terketar ketar nak cakap omputih. hahaha...

    nanti amek gambar okay!

    ReplyDelete
  5. tudiaaa debaran tunggu omputih mai rumah ehehe..

    ReplyDelete