Orang putih nak mai rumah

by - Sunday, April 05, 2015


assalamualaikum

esok isnin orang putih merangkap kawan akak yaya yang study overseas tu nak mai rumah .
maklumlah , kakak yaya lepas habis study dan kerja kat manchester tu . dia kumpul duit dan pergi travel dan berjumpa la kawan kawan orang putih dia . macam2 foreign laa dia jumpa .

sumber : google

so, one of her friend (girl) from france nak mai rumah yaya , kiranya dia nak mai melancong tengok lumut , pangkor , teluk batik dan macam2 lah . kira kawan akak yaya tu sekarang travel area asia ni .

jadinyaaa , kawan akak yaya tu bakal stay dekat rumah yaya untuk beberapa hari ,

tak pernah lagi nak hadap real orang putih nak cakp orang putih , hahaha

english Iolls ni tak la secakap orang lain .

aku berdebar ni nak hadap orang putih nak speaking . hahaha

wait and see lahh esokk . 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730

You May Also Like

10 Comment