first time makan keli

by - Wednesday, April 22, 2015

assalamualaikum

orang lain semua dah biasa makan ikan sungai ni , yaya ni for the first time makan ikan sungai si ikan keli . ketinnggalan jugak laa yaya ni . haha

pertama kali makan keli goreng
IKAN KELI GORENG
itu pun masa lunch kelmarin ada kawan ayah yang belanja ayah ikan keli . teringin jugak laa nak rasa kan . sedap jugak , tapi kalau makan ratah saja rasa macam loya tekak . hihi

makan dengan nasi baru hokayyy .

okay lahh lepas ni boleh dah makan ikan keli . hihi


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502

You May Also Like

13 Comment

  1. Ikan keli febret ana la yaya. I likee!! Ana antu ikan keli. Ratah2 lg suka. Haha. Kalau family ana msk ikan keli, meriah rumah. Sbb smua antu ikan keli. Hik3x. Dia ade cara utk ilangkan hanyir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai taw orang suka ikan keli . tolak yaya je baru nak rasa , rasa sikit tu pun kan kak ana . cubit sikit je . sedap mmg sedap . tp tak tahu lah rasa tekak loya makan banyak . hahahaha .

      Delete
  2. cuba makan ikan keli goreng sambal, might be okay kot rasanya :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. kalau smbal tu pedas . mmg xsntuh laa ikan keli tu kak ann . hehe

      Delete
  3. rugi oo x mkan ikan keli . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . xpe xpe . ni dah rasa sikit dah .

      Delete
  4. Replies
    1. kbykkan nya memg ramai minat keli ni . heh

      Delete
  5. Akak suka ikan keli sambal hijau. Tak pun goreng ikan hingga garing, cicah ngan kuah asam/kuah kicap. Tak pandang kiri-kanan dah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. perhhhhh . semua org minat cenggitu ea kak . yaya xleh laa kalau ada smbal2 ni . hehe . xtahan pedas . tkut perut meragam :D

      Delete
  6. aishh dah rugi masa 20 tahun sbb tak makan ikan keli selama ni.. gitu. *hiperbola sangat ayat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . tak pe kak . biarlah rugi . hihik

      Delete