Top 10 February 2015

by - Saturday, March 07, 2015


assalamualaikum


terima kasih pada semua kesayangan yang setiaaaaaaaaaaaaaaa ! 

nak terjah depa semua ni , korang pergi dekat bloglist THE 1 , semua ada link depa . 

depa semua ni terkenal taw tak ! tak kenal sajaa lah . hehe

kecuali "lieya yaya" tu lahh . haha 

again nama sendiri masuk lagi . dah try ubah coding dia haritu . tang mana lepas pandang tak taw lah .

kalau ada abang2, akak2 , adik2 blogger yang nak tolong yaya untuk ubah coding top komentator tu , pm yaya dekat fb yaya ye :)




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6574

You May Also Like

9 Comment

  1. hahaha memang rajin rajin dorang comment :'D saya flow blog awak tauu. btw hehe meh la jenguk jenguk ke blog saya and support my first giveaway :*

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    hehe sudi lah join ya. Jemput ~

    ReplyDelete
  2. yaya!! mcm mana nak buat top komentar ikut bulan2 ye?? ajarin akk plss...

    ReplyDelete
  3. ala nama tak naik. sedihnya T___T tahniah pada yang tersenarai! the best lah! :D

    sorry yaya dah lama x singgah sini. harini baru start nak panaskan enjin g bom blog orang. hahahah

    ReplyDelete
  4. wahhh wahh,semuanya terkenal :) :)

    ReplyDelete
  5. eh..eh..nama akak JM adalah hihihhi

    ReplyDelete
  6. terima kasih Yaya kerana rajin singgah di blog sis JM so sis datang buat kunjungan balas baru fair n square :-)

    ReplyDelete
  7. ehehehe namaku namaku disitu.. yahuuu..

    ReplyDelete
  8. amboi celah mana akak terkenal pun tatau la.. ahaha pandai ye Yaya..

    ReplyDelete