Fakta ke auta .

by - Sunday, March 29, 2015

assalamualaikum


ini fakta hokayy .

sampai satu tahap tu memang blur memang tak boleh cheq nak pikiaq nak masak apa . 

balik balik benda yang sama jugak masak .




tak kisah pun sebenarnya benda yang sama repeat dan repeat masak . asalkan perut kenyang .

tapi nak jugak la sekali sekala tukaq selera bak hang oi .

nak masak western western bagai , fikir jugak mak bapak yaya bukan jenis tekak selera sangat makan western , setakat ayam chop boleh laa . diri sendiri pun  tak puas makan makan western ni 

aleh aleh cari nasi jugak . hehe

ni pun pagi ni tak breakfast lagi . rasa nak breakfast roti bakar kaya kaya kaya ~ 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730

You May Also Like

4 Comment

  1. hahahah biasalah... nak fikir masak apa.. bosan hari2 makan nak lain-lain

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  2. nasi panas ngan telur goreng plus kicap manis..
    sedaaaaapnya !!

    ReplyDelete
  3. skrg ni GST nye pasal..x kisah mkn apa pun janji kenyang..sedih!

    ReplyDelete
  4. samalah. hahahhaa.. fikir nak masak macam-macam. tapi adik bongsu cerewet benor.. dia boleh tahu sape masak.. pastu kata x sama macam umi masak. memanglah -.- geram betul. last2 trus x masak

    ReplyDelete