Fakta ke auta .

by - Sunday, March 29, 2015


assalamualaikum


ini fakta hokayy .

sampai satu tahap tu memang blur memang tak boleh cheq nak pikiaq nak masak apa . 

balik balik benda yang sama jugak masak .




tak kisah pun sebenarnya benda yang sama repeat dan repeat masak . asalkan perut kenyang .

tapi nak jugak la sekali sekala tukaq selera bak hang oi .

nak masak western western bagai , fikir jugak mak bapak yaya bukan jenis tekak selera sangat makan western , setakat ayam chop boleh laa . diri sendiri pun  tak puas makan makan western ni 

aleh aleh cari nasi jugak . hehe

ni pun pagi ni tak breakfast lagi . rasa nak breakfast roti bakar kaya kaya kaya ~ 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730

You May Also Like

4 Comment